previous arrow
next arrow
Slider

Advokat Dragan R. Ninković & Associates

Advokat Dragan R. Ninković se već dugi niz godina uspešno bavi advokatskom delatnošću i iznalazi rešenja za složene pravne probleme. Naša advokatska kancelarija je bila angažovana u većem broju značajnih sporova i spada u red dinamičnih advokatskih kancelarija u kojoj dominiraju iskustvo i mladost.

U prethodnom periodu, osim zastupanja stranih i domaćih pravnih i fizičkih lica, kancelarija je pružala usluge u postupku privatizacije, konsalting usluga, izrade legal due dilligence, registracije svih oblika organizovanja privrednih društava, kao i pružanja svi vrsta pravnih usluga.

Našim klijentima izlazimo u susret u svim oblastima saradnje sa državnim institucijama, omogućavajući im kontakte kao i sve druge vrste pomoći i saradnje.

Kancelarija Advokat Ninković, u obavljanju svoje delatnosti, ne pruža usluge iz oblasti krivično pravne materije.

OBLASTI RADA

Advokatska Kancelarija Pruža Usluge Iz Sledećih Oblasti:

Privredno I Korporativno Pravo

Advokatska kancelarija Ninković & Associates pruža usluge iz svih oblasti privrednog i korporativnog prava, zastupajući domaća i inostrana pravna lice pred svim sudovima , državnim organima, organima uprave i svim drugim postupcima. Naša advokatska kancelarijapruža usluge iz obalsti izrade revizije i due dilegeinsa .

Sporovi

Višedecenijsko iskustvo advokatske kancelarije I nastojanje da se postigne mirno rešenje potencijalnog spora, pre upuštanja u parnicu, daje poseban ton I odnos kancelarije Ninkovic & Associates, imajuću u vidu dužinu i sporost sudova i državnih organa prilikom odlučivanja, odn. donošenja konačne odluke

Nasledno I Porodično Pravo

Nekada su najteži sporovi koji prožimaju ljudsku sudbinu i ulaze u tajne naših života. Iako, pravno gledano, to nisu stručno rečeno komplikovani sporovi, ali nekada traže punu posvećenost i razumevanje ne uvek samo advokata ili suda, već razumevanje svih nas, prvo kao ljudi. U ovakvim slučajevima kancelarija će uvek gledati da izađete podignute glave, a ne kao poražena strana

Zastupništva, Distribucija I Franšizing
Nekretnine I Građenje

Advokatska kancelarija Dragan R. Ninković & Associates, svojim prisustvom na tržištu je mnogim našim kupcima i prodavcima olakšala pravni posao u pronalaženju najboljeg poslovnog ili stambenog prostora . U saradnji sa renomiranim domaćim i inostranim investitorima, klijentima omogućavamo brz i efikasan pristup potencijalnim objektima, bez posrednika.

Direktna Strana Ulaganja

U zadnjih nekolko godina advokatska kancelarija Dragan R. Ninković & Associates je učestvovala u projektima Svetke banke -WB, Evropske banke za obnovu i razvoj -EBRD, te u projektima IPA 16, IPA 17, gde je svojim savetodavnim mišljenjem i izradama detaljnog pravnog izveštaja za tražene ciljeve i programe, stekla nemerljivo iskustvo u izradi i reviziji , ne samo tenderske dokumentacije, već i svim drugim programima i modalitetima koji su se u međuvremenu pojavljivali.

Osiguranje

Članom 37. Zakona o advokaturi RS ( Sl. glasnik RS 31/2011 ) propisano je da je advokat dužan da zaključi ugovor o obaveznom osiguranju od profesionalne odgovornosti advokata . Advokat Dragan R. Ninković, je od 2012. godine, u skladu sa zakonom, osiguran od profesionalne odgovornosti advokata.

 • Privredno I Korporativno Pravo
 • Sporovi
 • Nasledno I Porodično Pravo
 • Zastupništva, Distribucija I Franšizing
 • Nekretnine I Građenje
 • Direktna Strana Ulaganja
 • Osiguranje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque erat justo, dapibus sit amet rhoncus non, commodo in ex. Praesent eu felis dolor. Vivamus ante orci, auctor quis dictum volutpat, vestibulum vitae metus. Morbi metus erat, lacinia eu commodo id, vestibulum rhoncus quam. Integer ut pulvinar neque. Vivamus eu consectetur sem, ac faucibus sem. Nulla malesuada imperdiet euismod. Aenean consectetur nisi eget mattis tincidunt. Sed lacinia libero consequat viverra commodo. Morbi metus dui, auctor eget tellus non, luctus ullamcorper turpis. Cras sed dui vel elit hendrerit ullamcorper id non neque. Phasellus ac elit nec orci pharetra egestas vitae dictum nisi. Morbi consequat placerat nulla, ac dapibus sapien.

team-img

jones

Application Developer
team-img

peter

Associate Developer
team-img

jeeny

Developer
team-img

andrey

IT Support Manager
team-img

sarah

Network Architect
team-img

angela

Webmaster
team-img

steve

Technical Specialist
team-img

tom

Data Quality Manager
team-img

john

Chief Technology Officer (CTO)
team-img

mary

Database Administrator
team-img

johnson

Java Developer
team-img

doe

Systems Designer

Osiguranje!

Članom 37. Zakona o advokaturi RS ( Sl. glasnik RS 31/2011 ) propisano je da je advokat dužan da zaključi ugovor o obaveznom osiguranju od profesionalne odgovornosti advokata .

Advokat Dragan R. Ninković, je od 2012. godine, u skladu sa zakonom, osiguran od profesionalne odgovornosti advokata.

 • 122.jpg
 • 123.jpg
 • 124.jpg
 • 125.jpg
 • 126.jpg
 • 127.jpg